További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben! Kérjük, a magánszemélyek személyesen, telefonon, vagy e-mailben keressék meg az értékesítő kollégákat!

Bosch GKE 18V-40 akkus láncfűrész (akku és töltő nélkül)

360 mm, 3/8" (9.52 mm)

A termék az alábbi kategóriákban található:

Bosch 18 V -os Li-ion akkus láncfűrészek

Leírás

Erőteljes 18V BITURBO szénkefe nélküli láncfűrész alkalmazások széles köréhez
  • A BITURBO szénkefe nélküli technológia nagy teljesítményt nyújt változatos feladatokhoz – alacsony zajszinttel és kipufogógázok nélkül.
  • 40 cm-es láncvezetővel szerelt a gerendák, faanyagok és vastag ágak folyamatos vágásához.
  • Az OptiCut automatikusan szabályozza a fordulatszámot és a nyomatékot, így gondoskodik arról, hogy a szerszám ne álljon le hirtelen nagyobb munkaterhelés esetén.
  • Hosszabb motor élettartam - hosszabb futásidő - nagyobb teljesítmény a kefe nélküli motornak köszönhetően
  • Az OptiCut technológia a nyomatékot a sebességhez igazítja a folyamatos vágás érdekében.
  • A lánckulcs a közvetlen elérhetőség érdekében a szerszámban található.
  • Fékrendszer.
A GKE 18V-40 Professional akkus láncfűrész tökéletes megoldás minden helyszíni asztalosmunkához és kültéri kerti feladathoz. Erőteljes szénkefe nélküli motorja BITURBO technológiával rendelkezik, így alacsony zajszint mellett nagy teljesítményt nyújt – ennek köszönhetően zajérzékeny területeken (pl. lakóövezetben, vállalatoknál) is használható, ráadásul kipufogógázok kibocsátása nélkül. Az elektronikus motor az indítógomb elengedésekor gyorsan leállítja a láncot. Az OptiCut az adott munkahelyzethez igazítja a fordulatszámot és a nyomatékot, így nagyobb munkaterhelés esetén elkerülhetők a kellemetlen leállások. A BITURBO szénkefe nélküli technológia és az OptiCut kiváló teljesítményt és folyamatos vágást biztosít – egyetlen szerszámmal.
 
A 40 cm-es láncvezető gerendák, faanyagok és vastag ágak esetén is folyamatos vágást biztosít, így tökéletes szerszám számos feladathoz. Egyszerűen indítható, kis karbantartási igényű és hosszú élettartamú láncfűrész. Kompatibilis a Bosch Professzionális 18V rendszerrel és az AMPShare többmárkás akkumulátor-rendszerével is.
 
Szállítási terjedelem:
Kombinált láncfűrészkulcs (1 600 A02 UG7)
Láncvédő burkolat (1 600 A02 0C8)
 
Műszaki adatok:
Lapvezető, hosszúság: 360 mm
Lánc-osztás: 3/8" (9.52 mm)
Láncsebesség: 12,4 m/s
Hajtótag vastagsága: 1,1 mm
Méretek: 220 x 850 x 230 mm
 
 
 
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

MÉG TÖBB EZER TERMÉK:
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

mztech.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Termékajánló