További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben! Kérjük, a magánszemélyek személyesen, telefonon, vagy e-mailben keressék meg az értékesítő kollégákat!

Bosch GFF 18V-22 akkus lapostiplimaró (akku és töltő nélkül, L-BOXX-ban)

18 V, 11000 ford/perc

A termék az alábbi kategóriákban található:

Bosch 18 V -os Li-ion akkus lapostiplimarók

Leírás

Akkus lapostiplimaró kiemelkedő precizitással a professzionális munkavégzéshez.
  • Maximális mobilitás a marásnál az akkus kivitelnek köszönhetően.
  • Kényelmes és precíz az állítható marásmélység, magasság és szög, lágy bemerülés funkció, az alumínium szögvezető és a vágási pozíció jelzése révén.
  • A munkahelyet védi a portól a porgyűjtő zsákhoz vagy porelszívóhoz történő közvetlen csatlakozás révén.
A mobilitás korlátozott a vezetékes lapostiplimaróval. Ez kényelmetlen. Az akkus GFF 18V-22 Professional porgyűjtő zsákkal nemcsak maximális szabadságot, de kiemelkedő precizitást is biztosít. A fa munkadarabok illesztésekor a szerszámmal szabadon lehet mozogni a munkapad körül. Kiemelkedő, professzionális munkaeredmény és kényelem érhető el a lágy bemerülés funkció, a robusztus alumínium szögvezető, illetve a többféle funkció és beállítás révén. Szerszám nélkül állítható a marásmélység, magasság és szög. Jól látható jelölések jelzik a marás helyét vízszintes és függőleges irányban is. A pormentes maráshoz, a védelem és a tisztább munkakörnyezet érdekében beépített porelszívó csonkra csatlakoztatható a porgyűjtő zsák, vagy a porszívó – nincs szükség adapterre a Bosch rendszeren belül.

Kiemelkedő eredmény a lapostiplik bemarásánál. Ezzel a szerszámmal sokféle fakötés elkészíthető, így sarokkötés, derékszögű és ferde kötés, hossztoldás, harántirányú kötés, keretkészítés, tompa illesztés, forgácslap, keményfa, puhafa, rétegelt lemez és MDF anyagokban. Ez a szerszám minden marószerszámmal működik 105 mm-ig. Kompatibilis a Bosch Professzionális 18V rendszerrel és az AMPShare többmárkás akkumulátorrendszerével is.
 
Szállítási terjedelem:
  • homlokcsapos csavarkulcs (1 607 950 052)
  • felcsíptethető tábla (1 600 A02 LR1)
  • oldalmarófej, 105 x 22 mm, 8 8 (3 608 641 013)
  • porzsák (1 600 A02 UW6)
  • L-BOXX 238 (1 600 A01 2G2)
 
Műszaki adatok:
Akkufeszültség: 18 V
Üresjárati fordulatszám: 11.000 ford/perc
Max. vágási mélység: 22 mm
Maró belső furatátmérője: 22 mm
Maró belső átmérője: 105 mm
BITURBO: Nem
Súly akku nélkül: 2,6 kg
Gép méretei : 140 x 386 x 179 mm
 
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

MÉG TÖBB EZER TERMÉK:
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

mztech.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 399.73 Ft
Termékajánló