További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek. Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben! Kérjük, a magánszemélyek személyesen, telefonon, vagy e-mailben keressék meg az értékesítő kollégákat!

Makita DCS553Z szénkefe nélküli akkus fémvágó körfűrész (akku és töltő nélkül)

Ø 150/20 mm, 18 V, 4200 ford/perc
Akkumulátor és töltő nélkül!
Egységár (darab):
Bruttó: 125.900 Ft
Nettó: 99.134 Ft
Cikkszám:
DCS553Z
Márka:
Makita
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Makita 18 V Li-ion akkumulátoros fémvágó körfűrészek

Leírás

Jellemzők

  • Lerövidített hossz, remek manőverezés és könnyű irányíthatóság.
  • A beépített porgyűjtő doboz és megnövelt fordulatszám (4200 ford/perc) kényelmesebb működést biztosít a könnyű terheléshez.
  • Hatékony (BL) szénkefe nélküli motor, automatikus elektronikus sebesség szabályozás az optimális teljesítmény érdekében (ADT) beállítja a fordulatszámot és a nyomatékot működés közben.
  • Puha markolatú kényelmes fogantyú.
  • Elektromos fék, lágy indítás funkció, kettős LED-es fény elővilágítás / utánvilágítás funkcióval, XPT technológia, kiváló por és cseppálló borítás.
  • Akkumulátor és töltő nélkül szállítva!
Technikai specifikációk
Akkumulátor: 18 V LXT
Fordulatszám: 4.200 ford. / perc
Vágás: 90°: 57.5 mm
Tárcsaátmérő: 150/20 mm
Súly: 2,8 - 3.1 kg
 
ADT (Automatic Drive Technnology) - automatikus elektronikus sebesség-szabályozás állítja be a megfelelő sebességet és nyomatékot használat közben.
 
XPT (Xtreme Protection Technology) - extrém védelmi technológia, amely fokozott por- és cseppállóságot biztosít nehéz munkakörülmények között.
 
LXT (Lithium-ion Xtreme Technology) - Li-ion akkumulátor technológia, amely több, mint 190-féle géppel használható. A töltő kommunikál az akkuban található cellákkal, felügyeli azok feszültségét és hőmérsékletét. Ennek köszönhetően gyors töltésnél is hosszú élettartam érhető el.
 
BRAKE - elektromos fék, ami 4,5 másodpercen belül megállítja a korongot a hetékonyabb munkavégzés és a felhasználó biztonsága érdekében.
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

MÉG TÖBB EZER TERMÉK:
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

mztech.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló